Se alt Lisboa har å by på med leiebil

Slik får du best og billigst leiebil på Oslo Gardermoen flyplass

Skal du ha leiebil på Oslo lufthavn Gardermoen? Da er du ikke den eneste. Nesten 30 millioner passasjerer bruker flyplassen i løpet av et år. Mange av disse henter ut og leverer tilbake leiebil på flyplassen.
På Gardermoen er bilutleiefirmaene plassert i det samme bygget (parkeringshus P10, plan U2). Dette er vis-à-vis ankomsthallen. Det er med andre ord bare en liten spasertur fra bagasjeutleveringen til skranken hvor du skriver under papirene for leiebilen du har valgt deg ut.
Dette er selskapene som du kan leie bil av:
Avis.
Budget.
Europcar.
Hertz.
Sixt.
Åpningstidene varierer mellom de ulike selskapene. De fleste åpner klokken 7 om morgenen på hverdagene og stenger ikke før 23 eller 23:30.
Alle slags biler
På Gardermoen kan du leie nesten alle slags biler. De mindre modellene er de mest populære. Minibusser og firehjulstrekkere finnes også i utvalget. Det samme gjør eksklusive og dyre premiumbiler. Du kan kjøre vekk fra Gardermoen i både Porscher og Range Rovere, takket være Avis sitt Prestige-program.
Beste og billigste leiebil på Gardermoen
Du kan trygt bruke vårt leiebilsøk for å finne et godt tilbud om leiebil på Gardermoen. Vi innhenter priser på leiebiler fra alle de fem firmaene som opererer på flyplassen. Så setter vi opp resultatene slik at det blir lett for deg å sammenligne de forskjellige tilbudene.
Når du har bestemt deg for hvilken bil du velger og hvilket selskap du skal leie fra, kan du reservere bilen via nettsidene våre. Reserveringen skjer automatisk hos selskapet du velger.
Tips til billigere leiebil
Vår søketjeneste gjør det enkelt å finne en god og billig leiebil. Det er også flere ting du kan gjøre på egenhånd for at leieforholdet skal bli enda rimeligere. Her er våre beste tips:
1. Vær ute i god tid
Jo nærmere hentetidspunktet du bestiller leiebilen, desto dyrere har den for vane å bli. Hvis du vet at du trenger en leiebil om noen uker eller måneder, er det ingen ting i veien for å bestille den nå. Prisen du får oppgitt i dag er ganske sikkert lavere enn den du får dagen før du trenger bilen.
2. Kjør bilen selv
Det er fullt mulig å være flere om å kjøre leiebilen, men på grunn av forsikringen skal du alltid oppgi tilleggssjåfører. Dette kan gjøre billeien dyrere, ettersom flere av selskapene belaster deg med et gebyr for ekstrasjåfører.
3. Hent og lever bilen på Gardermoen
Alle firmaene på Gardermoen lar deg levere leiebilen et annet sted. På en annen flyplass for eksempel. Det er ingen ting i veien for at du kan hente bilen på Gardermoen og levere den på Værnes utenfor Trondheim.
Bare vær klar over at dette gjør leiebilen dyrere. Du må nemlig betale en enveisavgift. Henter du og leverer leiebilen på Gardermoen, blir leieprisen lavere.
4. Fyll opp tanken før levering
Det er flere bensinstasjoner i nærheten av Gardermoen. Det ligger blant annet en Circle K i Edvard Griegs veg like sør for flyplassen. Sving innom her og fyll opp tanken før du leverer tilbake leiebilen på flyplassen.
De fleste firmaene vil nemlig legge på et gebyr hvis de må fylle opp tanken for deg. Bruker du 10 minutter ekstra på å fylle opp tanken selv, slipper du gebyret.
Leiebil på Gardermoen
Det er mange gode grunner til å hente ut en leiebil på Gardermoen. For det første er det bekvemt. Ikke minst fordi leiebilfirmaene er så nært ankomsthallen. For det andre har du både E6 og E16 i umiddelbar nærhet. Store deler av Østlandet er innen noen timers rekkevidde med bil.
Du kan starte jakten på et bra leiebiltilbud på leiebilguiden.no – Gardermoen. Bruk leiebilsøket vårt til å finne og reservere bilen på Gardermoen slik at den venter på deg når du lander.